Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των φίλων του Συλλόγου που κατέκλισαν το κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟ και διασκέδασαν με μεγάλο κέφι μέχρι το πρωί όπως ξέρουν να γλεντούν οι Aργιθεάτες.

Την εκδήλωση άνοιξε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου με παραδοσιακούς αργιθεάτικους χορούς με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παναγιώτη Μάνου. Στην συνέχεια χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς με παραδοσιακά τραγούδια από την ήπειρο που έδωσαν άλλη διάσταση στην εκδήλωση, με την καθοδήγηση της Προέδρου κ. Αμαλίας Γεροπάνου, που χάρισαν ωραίες στιγμές στους παρευρισκόμενους. Ευχαριστούμε και τους δύο Συλλόγους για την διάθεση των χορευτικών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δημήτριος Απ. Κίσσας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου χαιρέτησε και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, και τους ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που μας δείχνουν κάθε χρόνο με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης ,που ήταν: οι Αδελφοί Τσίγκας (Βιομηχανία ξύλινων κουφωμάτων στο Μουζάκι - Αθήνα), ο κ. Παντελής Βασιλός (Δομικά υλικά στο Μουζάκι), ο κ. Θέμης Σιαφάκας Επιχειρηματίας, ο κ. Νικόλαος Παππάς (Caffe ESPRESSE A.E. Rortioli στην Αθήνα), οι κ. Αφοι Δ. Κίσσα & ΣΙΑ Ο.Ε.(Προϊόντα Αργιθέας Αγράφων), ο κ. Ζάρα Στέφανο (Oπτικά στο Μουζάκι), ο κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης (Ασφαλιστικό Σύμβουλο στα Τρίκαλα), ο κ. Αποστόλης Μεγαρχιώτης (με τα Τζάκια στην οδός πύλης στα Τρίκαλα), οι Αδελφοί Τασιού Ο.Ε.( Σούπερ Μάρκετ στο Μουζάκι), ο κ. Παναγιώτου Αθ. Μιχαήλ (Έκθεση Εκκλησιαστικών Ειδών στα Τρίκαλα), ο κ. Μάκη Βασ. Κίσσα (Το Χρυσό Ψαλίδι στην Αμφίκλεια ), οι Υιοί Δ. Παπουτσή Ο.Ε.(Moda ceramika στο Μουζάκι),το Καφέ Τουραλιάς Φαγητό (στο Μουζάκι), τους Λάμπρο & Σοφία Γεωργίου (Είδη Υγιεινής, Σιδερικά, χρώματα στο Μουζάκι), την κ. Βιργινία Γεωργίου (Λογιστικό Γραφείο στο Μουζάκι), τον κ. Άρη Καραβίδα και Ελευθέριο Μπαλατσούκα (Αρτος και Ποίηση στο Μουζάκι), την κ. Στεφανία Κίσσα (Κομμώσεις Στεφανία στό Μουζάκι),τους Αφούς Θανασιά- Λάζαρο Κωτούλα (οικοδομικές Εργασίες στό Μουζάκι), τον κ. Θωμά Κίσσα at Thomas ( Mεζεδοπωλείο Ρέστοραν Ρόδος), τον κ. Βασίλειο Ποζιόπουλο (Ψαροταβέρνα το Παραγάδι στην Ρόδο), τους Αδελφούς Γιαννακάκη (Τέντες Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα), την κ. Αναστασία Γκαραβέλα ( Καφέ Smile στο Μουζάκι), Την κ. Φανή Τσιρογιάννη (Γεωργικά εφόδια Μουζάκι ), Τον κ. Λεωνίδα Καραμπίνη ( Ηοτ Τowel Τεχνική Κατασκευαστική Αμφίκλεια Φθιώτιδας), τον κ. Νικόλαο Κίσσα και Ιωάννη Ξενοχρήστου ΕΠΕ(Αντιπροσωπία ΝΙΣΣΑΝ στο Βόλος ), τον κ. Κωνσταντίνο Σαμαρά (decor Samaras & ράδιο 103,5 Τρίκαλα ), Το Μπουλογεώργο 1και κατι (Χαλβάς Φαρσάλων γλυκά Τρίκαλα),τον κ. Βασίλειο Τούτσια (Φαρμακείο στα Τρίκαλα),τον κ. Γεώργιο Κάλλο (Ιχθυοκαλλιέργεια Αθαμανίας Τρικάλων), την Τεχνική εταιρία ΑΝΟΔΟΣ (Θ Γιώτης &Ν. Γιώτης Γ. Καρδίτσα), το ΑPOLIS ΠΙΣΙΝΑ (Κάφε Ρεστοράν Δωμάτια), Το 365 coffee & more ( Καφέ περιφερειακός Μουζάκι ), τον κ. Νικόλαο Βασιλείου (SUPER MARKET στο Μουζάκι) τον κ. Πούπη Γεώργιο ( Συνεργείο Καθαρισμού Καρδίτσα Τρίκαλα – Λάρισα ), την κ. Παπασωτηρίου Σοφία (Πολιτικό Μηχανικό Μουζάκι), τον κ. Μιχάλη Τσιάντα ( Ξενοδοχείο ΑΧΕΛΩΟΣ Μεσοχώρα Τρίκαλων), τον κ. Καλέτση Β. Γεώργιο (Ασφαλιστικό Γραφείο στο Μουζάκι), το Παναγιώτη Κίσσα (Αποχιονισμοί & χωματουργικές εργασίες Μουζάκι), Τον κ. Λιάπη Βασίλειο & Δημήτριο (Δασικά Προϊόντα Νεράιδα & Κρανιά Καρδίτσας), το Τυπογραφείο Δημιουργία (Γραφικές τέχνες στη Καρδίτσα), επίσης ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του Κέντρου ΕΝΑΣΤΡΟΝ για την καλή εξυπηρέτηση, και τα καταστήματα που προσέφεραν τα δώρα από τα Τρίκαλα, το Μουζάκι και την Καρδίτσα, και ευχήθηκε σε όλους καλές δουλειές.

Στην ορχήστρα ήταν ο κ. Χριστόδουλος Κωσταρέλος & ο κ. Γρηγόρης Παπαδήμας στο τραγούδι , ο κ. Θωμάς Βούζας στο κλαρίνο, ο κ. Σταύρος Τσιάκαλος στο βιολί , ο κ. Ηλίας Καλαμίδας στην κιθάρα, και στα τύμπανα ο κ. Δημήτρης Κωσταρέλος . Επίσης το νέο αστέρι του χωριού μας ο μικρός Μιχάλης Καραμπίνης έπαιξε κλαρίνο στη μνήμη του παππού του και ξεσήκωσε του παρευρισκόμενους με τα τραγούδια του . Έγινε ένα ανεπανάληπτο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος , ο πρώην Υπουργός & Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Γεώργιος Κωτσός , η βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Σπάνιας , ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Νικόλαος Σακκάς , η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αργιθέας κ. Χαράλαμπος Πούλιος , o Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας και χωριανός μας κ. Νικόλαος Ποζιός , ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καρδίτσας & Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας & Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Δημήτριος Παπούλιας, η Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων κ. Έλλη Τσιρογιάννη , ο Πρόεδρος Συλλόγου Αργιθέατων Μουζακίου κ. Παντελής Βασιλός με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, η Πρόεδρος Συλλόγου Βατσουνιάς κ. Αμαλία Γεροπάνου, ο Πρόεδρος Πολυτέκνων Μουζακίου και περιχώρων κ. Αναστάσιος Τόλος ,ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Ν.Δ. Αργιθέας κ. Ιωάννης Κωνσταντέλος ,η Γραμματέας του τοπικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ κ. Βάσω Κόνιαρη -Νασιώκα ,ο εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Μανίκας , και άλλοι εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Μηνύματα με τις ευχές τους μας έστειλαν ο Ηγούμενος Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Βουλευτής Τρικάλων κ. Σκρέκας Κωνσταντινος, ο Υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος.

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την διαφήμιση, το Ράδιο Ζυγός Τρικάλων, τον κ. Κων/νο Αργυρούση, τον κ. Κων/νο Καραποστόλη και τον κ. Άγγελο Βλάχο που είναι πάντα μαζί μας,

από το Ράδιο 103,5 Τρικάλων τον κ. Κων/νο Σαμαρά , την Εφημερίδα ΄Ερευνα Τρικάλων, τον Πρωινό Λόγο Τρικάλων, Την κ ΄Εφη Πατσιαούρα στο Πρώτο FM 99 Μουζακίου , το Μouzaki news τον κ. Νίκο Πολίτη, και το Karditsa live.net τον κ. Αθανάσιο Δημητρακόπουλο, και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου και του Πολιτιστικό Συλλόγου Βατσουνιάς για τα χορευτικά.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Α. Κίσσα, τον Αντιπρόεδρο κ. Θεοδόσιο Θανασιά, τον επίτιμο Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Γραββάνη, την ταμία κ. Μαριάνα Παλαμά, τον Αν. Γραμματέα κ. Κων/νο Παλαμά, και τα μέλη κ. Προκόπιο Κίσσα και κ. Νικόλαο Παλαμά.

Επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου μας θα είναι το πανηγύρι του χωριού μας στις 6 Αυγούστου στην Μεταμόρφωση του Σωτήρα Κουμπουριανών.

 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου