Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε για το 2024 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμπουριανιτών Αργιθέας


Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο ΑPOLIS (πρώην πισίνα) στο Μουζάκι Καρδίτσας, Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα βρέθηκαν κοντά μας τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. 

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Κίσσας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία .

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τέλιος , οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Αργιθέας κ. Χαράλαμπος Πούλιος, ,κ. Κωνσταντίνος Γραμμένος, και κ. Νικόλαος Σακκάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αργιθέας κ.
Νικόλαος Ποζιός
και κ. Νικόλαος Τουραλιάς ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μουζακίου κ. Φανή Δασκάλου ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Μανίκας, ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Βλασίου κ. Χρήστος Γιαννακάκης , ο Πρόεδρος ΄Ενωσεις Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου κ. Παντελής Βασιλός, η εκπρόσωπος Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων κ. Χρύσα Κωνσταντέλου και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

Το φλουρί κέρδισε η κ. Παπαδοπούλου.

Τηλεγραφήματα μας έστειλαν με τις ευχές τους ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος.

Ευχαριστούμε τον χορηγό της πίτας που ήταντο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομομάτι Μουζακίου.

Ευχαριστούμε επίσης το κέντρο ΑPOLIS και τον κ. Λάμπρο Χαϊντούτη για την εξυπηρέτηση, και σε όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία αγάπη.

Η επόμενη εκδήλωση μας θα είναι ο χορός του Συλλόγου την 23η Μαρτίου 2024 στο Κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου