Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Εντυπωσιακή η προσέλευση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.30 π.μ ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο ΑPOLIS (πρώην πισίνα) στο Μουζάκι Καρδίτσας, Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα βρέθηκαν κοντά μας και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν ο ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος , και ο ιερέας κ. Ευάγγελος Χαντούμης. Τυχερή που βρήκε το φλουρί είναι η κ. Μαρία Κίσσα - Παλαμά .
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Κίσσας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας και εξυπηρέτησης πολιτών Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Καραγιάννης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αγλαία Ρογγανάκη , ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Χαράλαμπος Πούλιος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Ηλίας Τσιατσιάνης ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας κ. Ηλίας Παπαδήμας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργιθέας κ. Κωνσταντίνος Γραμμένος, ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Βλασίου κ. Χρήστος Γιαννακάκης, ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Μανίκας, η πρόεδρος του Συλλόγου Λεοντίτου κ. Παναγιώτα Γρηγορίου Αποστόλου, και από την τοπική Αργιθέας της Ν.Δ. ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Κωνσταντέλος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.
Τηλεγραφήματα μας έστειλαν με τις ευχές του ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Γεώργιος Κωτσός, η Βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα ,ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Αντρέας Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος.
Ευχαριστούμε το κέντρο ΑPOLIS και τον κ. Λάμπρο Χαϊντούτη για την εξυπηρέτηση, και σε όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία αγάπη.
Η επόμενη εκδήλωση μας θα είναι ο χορός του Συλλόγου την 28η Μαρτίου 2020 στο Κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας.1 σχόλιο:

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


  Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

  Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
  Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

  Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
  Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
  Προσφέρουμε δάνειο που κυμαίνεται από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
  Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
  Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
  Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

  Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
  Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
  οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: +1 954 417 1149

  Με θερμή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή