Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΏΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν και φέτος το καλοκαίρι η εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος.

Το Σάββατο βράδυ 2-8-2008 στην πλατεία του χωριού οι νέοι των Κουμπουριανών για πρώτη φορά διοργάνωσαν μια ωραία Λαϊκή Βραδιά με μια λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα που έδωσε μεγάλο κέφι. Παρευρέθηκαν νέοι από τα γύρο χωριά Λεοντίτο, Φουντωτό, Πετροχώρι, Στεφανιάδα, ακόμα και από το Μουζάκι. Τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν για εξοπλισμό στο αγροτικό ιατρείο.

Στις 6 -8-2008 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα γίνεται Πανηγύρι και πανηγυρική θεία λειτουργία και αρτοκλασία . Την εκδήλωση του πανηγυριού την διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία . Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν πολύ επίσημοι καλεσμένη και πολύ χωριανοί και φίλοι Αργιθεάτες που διασκέδασαν μέχρι το απόγευμα.

Την Κυριακή 10-8-2008 το μεσημέρι έγινε η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου με απολογισμό του έργου της προηγούμενης διετίας, και με εκλογές για την ανάδειξη Νέου διοικητικού Συμβουλίου.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2008 στην Ιερά μονή Κώστη, Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς τέλεσε την πανηγυρική θεία λειτουργία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμπουριανιτών φρόντισε και πάλη να αναβιώσει το έθιμο του πανηγυριού με παραδοσιακό φαγητό και διασκέδαση. Το μόνο που πρέπει να γίνει επειγόντως είναι η συντήρηση του μοναστηριού .Οι αρμόδιοι πρέπει να καθορίσουν το χώρο που γίνεται το πανηγύρι και το παρκινγκ γιατί έχει περιοριστεί πολύ μετά το όργωμα του χωραφιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου