Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Επιτυχία είχε ο ετήσιος χορός του συλλόγου απανταχού κουμπουριανιτών για το 2018

Ο Ετήσιος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας το Σάββατο στις 24 Μαρτίου 2018 στο Κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας , σημείωσε μεγάλη επιτυχία και είχε εντυπωσιακή προσέλευση των μελών και των φίλων του.


Την Εκδήλωση άνοιξαν το παιδικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς με παραδοσιακά και επετειακά τραγούδια που έδωσαν ένα άλλο χρώμα στην εκδήλωση μας, με την κοθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Έφης Γιώτη. Στην συνέχεια χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου με παραδοσιακούς χορούς απο την Αργιθέα που μας χάρισαν ευχάριστες στιγμές, με την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Παναγιώτη Μάνου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Απ. Κίσσας απήυθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους , και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους . Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης. Τους Αδελφούς Τσίγκα (Βιομηχανία Ξύλου στο Μουζάκι), τον κ. Παντελή Βασιλό (με Δομικά υλικά στο Μουζάκι), την εταιρία Αδελφών Δ. Κίσσα ( Τυροκομικά Προιόντα στο Μουζάκι),την εταιρία Εspresse A.E PORTIOLI ( Mε έδρα την Αθήνα και Αντιπροσωπίες σε όλη την Ελλάδα), τον κ. Ζάρα Στέφανο (οπτικά στο Μουζάκι), τον κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη (Ασφαλιστικό Σύμβουλο στα Τρίκαλα), τον κ. Αποστόλη Μεγαρχιώτη (με τα Τζάκια στην οδός πύλης στα Τρίκαλα), τους Αδελφούς Τασιού Ο.Ε.( Σούπερ Μάρκετ στο Μουζάκι) ,τον κ. Παναγιώτου Αθ. Μιχαήλ (Έκθεση Εκκλησιαστικών Ειδών στα Τρίκαλα), τον κ. Φώτη Κάλφα (Βιβλιοχαρτοπωλείο στα Τρίκαλα),τους Υιούς Δ. Παπουτσή Ο.Ε.(Moda ceramika στο Μουζάκι), τον κ. Άρη Καραβίδα και Ελευθέριο Μπαλατσούκα (Αρτος και Ποίηση στο Μουζάκι),τον κ. Βασίλειο Ποζιόπουλο (Ψαροταβέρνα το Παραγάδι στην Ρόδο),τους Αδελφούς Γιαννακάκη (Τέντες Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα),την κ. Μαριάνα Στεργίου (Τοπογράφο Μηχανικό στο Μουζάκι ) ,την κ. Ευαγγελία Τζιούφη-Γκίκα(Πολιτικό Μηχανικό στο Μουζάκι ), τον κ. Νικόλαο Κίσσα και Ιωάννη Ξενοχρήστου ΕΠΕ ( Αντιπροσωπία ΝΙΣΣΑΝ στο Βόλο), τις Κομμώσεις Στεφανία ( Κομμωτήριο στο Μουζάκι), την κ. Λαμπρινή Σουλιώτη ( Κοπτική Ραπτική στα Τρίκαλα), τον κ. Πούπη Γεώργιο ( Συνεργείο Καθαρισμού Καρδίτσα Τρίκαλα – Λάρισα ), το 365 coffee & more ( Καφέ περιφερειακός Μουζάκι), την κ. Παπασωτηρίου Σοφία (Πολιτικό Μηχανικό Μουζάκι), τον κ. Βασιλείου Νικόλαο (SUPER MARKET στο Μουζάκι), τους Αδελφούς Θανασιά - Λάζαρο Κωτούλα (Οικοδομικές ΄Εργασίες στο Μουζάκι), τους Λάμπρο & Σοφία Γεωργίου (Είδη Υγιεινής, Σιδερικά, χρώματα στο Μουζάκι), το Πύλης Μέγαρο (Κέντρο εστιάσεως & διασκέδασης στα Τρίκαλα), τον κ. Καλέτση Γεώργιο (Ασφαλστιό Γαφείο στο Μουζάκι), τους Αδελφούς Γκαραβέλα Τεχνοτροπία ( Βιομηχανία Έπιπλων στο Μουζάκι ), τον κ. Μάκη Κίσσα (Κομμωτήριο το χρυσό ψαλίδι στην Αμφίκλεια), το Τυπογραφείο Δημιουργία (Γραφικές τέχνες στη Καρδίτσα). Επίσης ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του Κέντρου ΕΝΑΣΤΡΟΝ για την καλή εξυπηρέτηση και για την χορηγία τους , τα καταστήματα που προσέφεραν τα δώρα από τα Τρίκαλα, το Μουζάκι και την Πύλη, και ευχήθηκε σε όλους καλές δουλειές .
Ακολούθησε η βράβευση των παιδιών που πέτυχαν σε σχολές των ΑΕΙ-ΤΕΙ . Ο Πρόεδρος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο.
Η διασκέδαση έγινε με τον Χριστόδουλο Κωσταρέλο, Στέλιο Ευαγγελάκη και την Πόπη Σφήνα στο τραγούδι, στο κλαρίνο τον Γεώργιο Μαυραντζά , στο βιολί τον Σταύρο Τσιάκαλο, στην κιθάρα τον Γεώργιο Καλαμπάκα, στα ντραμς τον Δημήτρη Κωσταρέλο. Με τα τραγούδια που έπαιξε η ορχήστρα έγινε ένα ανεπανάληπτο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καρδίτσας Ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος , ο Ιερέας κ. Γεώργιος Κουτσώνης, ο Ιερέας κ. Ευάγγελος Χαντούμης, ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κων/νός Τσιάρας, ο πρώην Υπουργός κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, η πρώην βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Νικόλαος Τουραλιάς, ο Αντιδήμαρχος Αργιθέας κ. Γεώργιος Παλαμάς, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Γεώργιος Κατσιάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργιθέας κ. Γεώργιος Αργυρός, η Δημοτική Σύμβουλος Αργιθέας κ. Ζαχαρούλα Τουραλιά–Τόλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργιθέας & επικεφαλής μειοψηφίας κ. Γεώργιος Χασιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος Μουζακίου κ. Σοφία Τόλια , η Δημοτική Σύμβουλος Μουζακίου & επικεφαλής μειοψηφίας κ. Βιβή Ντρούβα , η Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων κ. Νανά Μαυραντζά, η Δασάρχης Μουζακίου κ. Τερψηθέα Χουρδάκη , ο Πολιτευτής Καρδίτσας κ. Σωτήρης Τσώλης, η Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων κ. Έλλη Τσιρογιάννη , ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Τρικάλων κ. Σωτήρης Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος Πολυτέκνων Μουζακίου και περιχώρων κ. Αναστάσιος Τόλος , ο Πρόεδρος Αργιθεατών Μουζακίου κ. Ηλίας Κλάρας , ο Πρόεδρος Συλλόγου Αργιθεατών Καρδίτσας και μέλος της ΠΟΑΣ κ. Βασίλειος Θεοδωράκης,ο Πρόεδρος Μοναστηρίου Οξιάς κ. Γεώργιος Καραβίδας, ο Πρόεδρος Συλλόγου Μουζακίου ‘’οι Γόμφοι’’ κ. Δημήτριος Γκαραβέλας, ο Πρόεδρος Συλλόγου Μοσχοφύτου Τρικάλων κ.Νικόλαος Γιανούχος και η αντιπρόεδρος κ. Γιούλα Κοθρά, ο Πρόεδρος Συλλόγου Αργιθεατών Λάρισας & πρόεδρος Νεολαίας ΠΟΑΣ κ. Κων/νος Σατραβάνης ,η Πρόεδρος Αργιθεατών Θεσσαλονίκης κ. Τζούλη Ιωάννα Νασιώκα, η Πρόεδρος Συλλόγου Πετροχωρίου κ. Φένια Γρηγορίου, ο Πρόεδρος Συλλόγου Στεφανιάδος ‘’Νοσταλγία’’ κ. Λάμπρος Σαλμάς, η Εκπρόσωπος Συλλόγου Αργίθεου κ. Γιάννα Κωφού, ο Τοπικός Πρόεδρος Διαμερίσματος Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, οι τοπικοί Εκπρόσωποι Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Γραββάνης, ο τοπικός εκπρόσωπος του Πετρωτού κ. Δημήτριος Πούπης , ο Τοπικός εκπρόσωπος του Μοσχοφύτου Τρικάλων κ. Ευάγγελος Γελαδάρης, ο τοπικός Πρόεδρος Ν.Δ. Αργιθέας κ. Γιάννης Κωνσταντέλος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.
Τηλεγραφήματα με τις ευχές τους μας έστειλαν ο Ηγούμενος Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, η Βουλευτής Καρδίτσας κ. Παναγιώτα Βράντζα, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο Πρόεδρος Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βατσουνιάς κ. Θεοδωρος Παπαντώνης , ο Πρόεδρος Συλλόγου Κουμπουριανιτών Αθήνας κ. Παναγιώτης Νταβαρίνος.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ, το Ράδιο Ζυγός, τον κ. Κων/νο Αργυρούση και τον κ. Κων/νο Καραποστόλη, και τον φίλο μας κ. Άγγελο Βλάχο που είναι πάντα μαζί μας, το ΤV 10 που θα προβάλει την εκδήλωση στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου ώρα 19.30 μ μ, το Ράδιο παλμό Καρδίτσας ,το Ράδιο Κόσμος, το Ράδιο Τρίκαλα 103,5 fm, την Έρευνα Τρικάλων , τον Πρωινό Λόγο Τρικάλων, τον Πρωϊνό Τύπο Καρδίτσας, και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε το Δ. Σ. του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου και τον Πρόεδρο κ. Ηλία Κλάρα . Επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου Βατσουνιάς και τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Παπαντώνη για τα χορευτικά.
Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στο Δ. Σ. που εργάσθηκε για τη διατήρηση της παράδοσης και αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Α. Κίσσα τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Μανίκα , τον επίτιμο Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Γραββάνη, τον ταμία κ. Κων/νο Παλαμά , την Αν. Γραμματέα κ. Προκόπη Κίσσα και τα μέλη κ. Θεοδόσιο Θανασιά και κ. Χαρίση Βικτωρία.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου