Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο σύλλογος μας για το 2017


Την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ ο Συλλογός μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο ΑPOLIS (πρώην πισίνα) στο Μουζάκι Καρδίτσας, Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου βρέθηκαν κοντά και ανταλάξαν ευχές για το νέο έτος.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν ο ιερέας της ενορείας μας κ. Βασίλειος Γυφτογιάννης. Χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Κίσσας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Γεώργιος Παλαμάς, ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Θωμάς Καλλιώρας, ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Επαμεινώνδας Γκινής, ο πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Γραββάνης, και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.
Ευχαριστούμε όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία αγάπη ευημερία.
Η επόμενη εκδήλωση μας θα είναι ο χορός του Συλλόγου την 01 Απριλίου 2017 στο Κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου