Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Εντυπωσιακά μεγάλη ήταν η προσέλευση των φίλων και των χωριανών που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

     Η Εκδήλωση άρχισε  με την  εμφάνιση των χορευτικών από το Σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου που Χόρεψαν Αργιθεάτικα τραγούδια και μας  χάρισαν ευχάριστες στιγμές, με την  καθοδήγηση  του προέδρου τους.

  

 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δημήτριος  Απ. Κίσσας πήρε το λόγο  εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,   καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους , τους ευχαρίστησε για την  αγάπη που μας δείχνουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση  μας. Επίσης ευχαρίστησε  τους  χορηγούς της εκδήλωσης. Τους Αδελφούς  Γεώργιο  και Θωμά Ράϊου (Αλυσίδα Εστιατορίων στο Τορόντο του Καναδά), τους Αδελφούς Τσίγκα (Βιομηχανία Ξύλου στο Μουζάκι), τον κ. Παντελή Βασιλό (με Δομικά υλικά στο Μουζάκι),τον κ. Νικόλαο Μπέσσα (Καφέ –Μπαρ CROSS  Cafe στα Tρίκαλα)  τον κ. Ζάρα Στέφανο (οπτικά στο Μουζάκι), Τον κ. Γεώργιο Κίσσα (Φωτογραφείο στο Μουζάκι),Τον κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη (Ασφαλιστικό Σύμβουλο στα Τρίκαλα),Τον κ. Αποστόλη  Μεγαρχιώτη (με τα Τζάκια στην οδός πύλης στα Τρίκαλα), Τους Αδελφούς Τασιού Ο.Ε.(  Σούπερ Μάρκετ στο Μουζάκι),Τον κ. Δημήτρη  Κατσαρό (Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο στο Μουζάκι),Τον κ. Κων/νο Κίσσα ( Τέντες στο Βόλο-Λάρισα),Τον κ. Παναγιώτου Αθ. Μιχαήλ  (Έκθεση Εκκλησιαστικών Ειδών στα Τρίκαλα),Τον κ. Φώτη Κάλφα (Βιβλιοχαρτοπωλείο στα Τρίκαλα),τους Υιούς Δ. Παπουτσή (Είδη υγιεινής στο Μουζάκι),Τον  κ. Άρη Καραβίδα και Ελευθέριο Μπαλατσούκα( Αρτος και Ποίηση στο Μουζάκι), Τον κ. Βασιλείου Νίκο (Σουπερ Μάρκετ στο Μουζάκι),Τους Αδελφούς Γιαννακάκη (Τέντες Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα),Την κ. Παναγιώτα Βράντζα (Κτηνίατρο στο Μουζάκι ), Τον κ. Βασίλειο Χαντζηϊωανίδη ( Ειδικό Καρδιολόγο στο Μουζάκι),Την κ. Ευαγγελία Τζιούφη-Γκίκα(Πολιτικό Μηχανικό στο Μουζάκι ),Τον κ. Νικόλαο Κίσσα και Ιωάννη Ξενοχρήστου ΕΠΕ ( Αντιπροσωπία ΝΙΣΣΑΝ στο Βόλο),Το Τυπογραφείο Δημιουργία (Γραφικές τέχνες στη Καρδίτσα), επίσης ευχαρίστησε  τους ιδιοκτήτες του Κέντρου ΕΝΑΣΤΡΟΝ για την καλή εξυπηρέτηση και την  χορηγία στο ημερολόγιο του συλλόγου μας, τα καταστήματα που προσέφεραν τα δώρα από τα Τρίκαλα, το Μουζάκι και την Πύλη, και  ευχήθηκε σε όλους καλές δουλειές .

Ακολούθησε η βράβευση των παιδιών  που πέρασαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά  ιδρύματα, και των παιδιών που αποφοίτησαν από σχολές. Ο Πρόεδρος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο.
  Στην καταπληκτική ορχήστρα συμμετείχαν,  στο κλαρίνο  ο Βασίλης Κωσταρέλος, στο τραγούδι  ο  Χριστόδουλος Κωσταρέλος, ο Γιάννης Γκόβαρης, και η Φαίδρα Διαμάντη, στο  βιολί ο Βασίλης Έξαρχος,  στην κιθάρα ο Κώστας Κωσταρέλος, και στα ντραμς ο  Δημήτρης Κωσταρέλος.  Με τα ωραία  τραγούδια που έπαιξε η ορχήστρα  έγινε ένα ανεπανάληπτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις επτά το πρωί.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καρδίτσας   Ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος ,  ο Ιερέας κ. Ευάγγελος Χαντούμης, ο Βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υπουργός κ. Κων/νος Τσιάρας,  ο πρώην υπουργός κ. Σπύρος Ταλιαδούρος,  η πρώην βουλευτής Καρδίτσας  κ . Ασημίνα Σκόνδρα,  ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας κ. Απόστολος Σέμπρος,  ο Δημοτικός Σύμβουλος  Αργιθέας   κ. Γεώργιος Αργυρός, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Αργιθέας και χωριανός μας κ. Γεώργιος Παλαμάς, η Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας κ. Ζαχαρούλα Τουραλιά – Τόλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων κ. Χρήστος Γούλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων κ. Μιχάλης Λάππας, ο επικεφαλής λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Μουζακίου κ. Λάμπρος Γιώτης,  ο Πρώην Δήμαρχος Αργιθέας κ. Παπαδήμας Ηλίας,    ο Πρώην Αντιδήμαρχος Αργιθέας  κ. Αργύρης Καναβός, ο Πρόεδρος  Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος  με την Ειδική  γραμματέα της Γνώσης κ. Έφη Γιώτη, η Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων κ. Έλλη Τσιρογιάννη , ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ  Τρικάλων κ. Σωτήρης Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος Πολυτέκνων Μουζακίου και περιχώρων κ. Αναστάσιος Τόλος , ο Πρόεδρος Αργιθεατών Μουζακίου κ. Νικόλαος Μανίκας   ο Πρόεδρος του Συλλόγου οξιάς με όλο το Συμβούλιο  κ. Γεώργιος Καραβίδας,  ο Τοπικός Πρόεδρος Διαμερίσματος Μουζακίου  κ. Νικόλαος Πούπης,, ο τοπικοί Εκπρόσωποι Κουμπουριανών  κ. Δημήτριος Γραββάνης, Βλασίου κ. Κων/νος Νάκος, Φουντωτού κ. Γεώργιος Μακρυγιάννης , Πετρωτού κ. Δημήτριος Πούπης, Πευκοφύτου κ. Ζιώγας Πέτρος, ο Στρατηγός κ. Δημήτριος Καλιαντζής, και  άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.
Τηλεγραφήματα μας έστειλαν με τις ευχές τους  ο Ηγούμενος Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο Πρώην Υπουργός και Βουλευτής Τρικάλων κ . Κων/νος Σκρέκας, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κουμπουριανιτών  Αμφικλείας  κ. Σκουμής Ηλίας.
    Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ, το Ράδιο Ζυγός, τον κ. Κων/νο  Αργυρούση και τον κ. Κων/νο  Καραποστόλη, και ιδιαίτερα τον φίλο μας  κ. Άγγελο Βλάχο που είναι πάντα μαζί μας,  τον Πρωινό Λόγο Τρικάλων, τον Πρωϊνό Τύπο Καρδίτσας, και το Ράδιο Κόσμος,  και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση της εκδήλωσης
 Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Μανίκα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργιθεατών  Μουζακίου για τα χορευτικά.
    Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο που  προσφέρθηκε να εργασθεί για τη διατήρηση της παράδοσης. Και  αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Α. Κίσσα τον Αντιπρόεδρο κ. Κων/νο Παλαμά , τον επίτιμο Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Γραββάνη, τον ταμία κ. Θεοδόσιο Θανασιά  , την Αν. Γραμματέα κ. Λαμπρινή   Δήμου – Κίσσα και τα μέλη κ. Κων/νο Γ. Μανίκα  και κ. Ιωάννη  Κ. Μανίκα.    






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου