Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2009

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ Κουμπουριανά 28/2/2009
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ
Τα Ξακουστά Μοναστήρια ΚΩΣΤΗ- ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ
Έδρα: Κουμπουριανά Καρδίτσας Τ.Κ. 43060
Τηλ. Fax 24450 43325 κιν. 6977625201- 6977898581
Αριθ πρωτ 3
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2009

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ανακοινώνει τα κάτωθι.
1.Την 1η Μαϊου 2009 ημέρα Παρασκευή στην πλατεία του χωριού θα εορτάσουμε την Πρωτομαγιά. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα προσφέρει γεύμα.
2.Της 6η Αυγούστου 2009 ημέρα Πέμπτη θα γίνει πανηγυρική Θεία λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα και θα ακολουθήσει πανηγύρι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος στην πλατεία του χωριού και θα προσφέρει σε όλους γεύμα και διασκέδαση.
3.Την 9η Αυγούστου 2009 ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00 π.μ. θα γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με θέμα απολογισμός στόχοι και πορεία του Συλλόγου. Παρακαλούνται τα μέλη να πληρώσουν την συνδρομή τους πριν την Συνέλευση.
4.Την 8η Σεπτεμβρίου 2009 ημέρα Τρίτη στην Ιερά Μονή Κώστη θα γίνει πανηγυρική θεία λειτουργία και αρτοκλασία, θα ακολουθήσει πανηγύρι και θα δοθεί γεύμα που προσφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος.
5.Την 12η Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Σάββατο στο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομάτι Καρδίτσας θα γίνει ο ετήσιος χορός του Συλλόγου.
6. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2009 η νεολαία των Κουμπουριανών θα διοργανώσει εκδήλωση, η ημερομηνία θα ανακοινωθεί.
Για κάθε πληροφορία και ενημέρωση να απευθύνεστε στο Δ.Σ. του Συλλόγου και στο e.mail.: info@koumpouriana.gr – www.koumpouriana.blogspot.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΟΡΙΑΣ
ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρα της ενορίας Κουμπουριανών ανακοινώνει τα παρακάτω.
α) Την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα θα λειτουργήσουμε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα.
β) Την 1η Μαϊου 2009 θα γίνει λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρα .
γ) Την 23η Απριλίου 2009 θα γίνει λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
δ) Την 5η Αυγούστου 2009 θα τελεσθεί ετήσιο μνημόσυνο όπως κάθε χρόνο στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου.
ε) Την 9η Αυγούστου 2009 θα γίνει λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Κουμπουριανά 28-2-2009

Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Η Κοπή της πίτας του Συλλόγου Κουμπουριανιτών .

Σε ένα ιδιαίτερο ευχάριστο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου 2009 στην Ταβέρνα ΓΩΝΙΑ στο Μαυρομάτι Καρδίτσας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας που την ευλόγησε ο Ιερέας κ Νικόλαος Δήμος. Παραβρέθηκαν αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Τσουβέλας, Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου κ. Κωνσταντίνος Γραμμένος, και Νικόλαος Πούπης . Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Απ. Κίσσας ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά υγεία και προσωπική ευτυχία. Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Σ. Κίσσας.


Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ

Επίσκεψη στο χωριό κάναμε στα μέσα του χειμώνα (με χιόνι 15 εκατοστά στον Άγιο Νικόλαο Οξυάς) για να λειτουργήσουμε την Υπαπαντή του Ιησού Χριστού στο Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κάτω χώρα Κουμπουριανών.

Συμμετείχαν στην λειτουργία ο Ιερέας της ενορίας κ. Βασίλειος Γυφταγιάννης , ο Ιερέας του Μαυροματίου Καρδίτσας και χωριανός μας κ. Νικόλαος Δήμος με την πρεσβυτέρα , ο Ιερέας κ. Ηλίας Νασιώκας, ο Σύμβουλος της Κοινότητας Ανατολικής Αργιθέας κ. Βάϊος Ποζιός, η εκκλησιαστική επιτροπή του χωριού μας ο κ. Δημήτριος Γραββάνης και ο Δημήτριος Απ. Κίσσας Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Κουμπουριανιτών, ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γεώργιος Γραββάνης, η Αναπ. Γραμματέας κ. Λαμπρινή Δήμου –Κίσσα , ο Αγροτικός Ιατρός κ. Σπύρος Κουφός, και ο κ. Γρηγόρης Δήμος με την σύζυγο και τα παιδιά του.

Οι συμμετέχοντες στην λειτουργία ευχαριστούν από καρδίας την οικογένεια του κ. Γρηγόρη Δήμου για την φιλοξενία

Τέλος ήταν μια ημέρα συγκινητική και ευχάριστη για όλους μας.

Γεώργιος Γραββάνης