Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2

Το κέντρο διασκέδασης κατέκλυσαν από νωρίς οι Κουμπουριανίτες πατριώτες από την περιοχή Αργιθέας άλλων χωριών και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.
Η Εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση DVD με φωτογραφικές εικόνες παλαιών χρόνων και με την εντυπωσιακή εμφάνιση των χορευτικών του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου, Μαυροματίου ¨ο Καραϊσκάκης¨, και του Συλλόγου Μουζακίου ¨Οι Γόμφοι¨. Οι χορευτές μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης , με καθοδηγητές τους διδασκάλους συνεχιστές της λαϊκής παράδοσης , τον κ. Παναγιώτη Μάνο για τον Σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου την κ. Έφη Γιώτη για τον Σύλλογο Μαυρομματίου , και τον κ. Θωμά Ευθυμίου του Συλλόγου Μουζακίου.
O Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Απ. Κίσσας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους , τους χορηγούς της εκδήλωσης ,τα καταστήματα που προσέφεραν τα δώρα και όσους βοήθησαν την εκδήλωση αυτή , και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Ο χορός ξεκίνησε όπως συνηθίζεται στην Αργιθέα με τους Ιερείς κ. Νικόλαο Δήμο, κ. Βασίλειο Γυφτογιάννη και κ. Ηλία Νασιώκα και ακολούθησαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι.
Στην ορχήστρα συμμετείχαν κ. Τζουκόπουλος Νίκος κλαρίνο, κ. Τσάκαλο Σταύρο βιολί, κ. Λέκκος Χρήστος Τύμπανα , κ. Ρίζος Γεώργιος κιθάρα, και οι κ. Βαγγελάκης Στέλιος, και Τουραλιά Ρούλα στο Τραγούδι, που με το ρεπερτόριο τους ξεσήκωσαν τον κόσμο που χόρεψαν στη πίστα μέχρι πρωίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Καρδίτσας κ. Θεοχάρη Μαρία, κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος, η Πολιτευτής Καρδίτσας και Νομαρχιακή Σύμβουλος κ . Ασημίνα Σκόνδρα, η Αντινομάρχης Καρδίτσας κ. Ερμιόνη Βασιλού ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος. Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ. Τσουβέλας Νικόλαος και κ. Νασιώκας Παναγιώτης, ο Διευθυντής Δασών Καρδίτσας κ. Μπαλάσκας Δημήτριος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Τόλια Σοφία, ο Πρώην Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Καλιώρα Θωμά. Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Αργιθεατών Μουζακίου κ. Γραμμένος Κωνσταντίνος, Πετροχωρίου κ. Νασιώκα Βάσω, Βλασιωτών κ. Πούλιος Χαράλαμος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Μουζακίου κ. Τόλος Αναστάσιος, και κτηνοτρόφων κ. Καλιώρας Κωνσταντίνος οι Αντιπρόεδροι του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου κ. Πούπης Νικόλαος και Μαυρομματίου κ. Γιώτης Δημήτριος, ο Αντιπρόσωπος του γραφείου του πρώην Υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Καρδίτσας Σπύρου Ταλιαδούρου κ. Πάτας Δημήτριος ο Διευθυντής γραφείου του πρώην Πρόεδρου της Βουλής και Βουλευτής Επικρατείας κ. Δημητρίου Σιούφα κ. Μπαϊράμης Θεόφιλος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Στεφανιωτών Ελάτειας κ. Χαμπλάς Θωμάς, Μέλοι Συλλόγων και φορέων της περιοχής μας
Τηλεγραφήματα μας έστειλαν και του ς ευχαριστούμε για τις ευχές τους Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ντίνος Ρόβλιας, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Επικρατείας κ. Δημήτρης Σιούφας, ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Έκτωρας Νασιώκας, ο Πρόεδρος της κοινότητας Ανατολικής Αργιθέας κ. Αργυρός Γεώργιος , ο Ηγούμενος Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κουμπουριανιτών Αμφικλείας κ. Σκουμής Ηλίας
Ευχαριστούμε για τα χορευτικά που χόρεψαν στην εκδήλωσή μας τους προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Αργιθεατών Μουζακίου, Μαυροματίου ¨Ο Καραϊσκάκης¨, και Μουζακίου ¨Οι Γόμφοι¨.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν κάθε χρόνο οικονομικά και όλα τα καταστήματα των Τρικάλων της Καρδίτσας Της Πύλης και του Μουζακίου που μας προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο.
Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ, τον Ράδιο Ζυγός και ιδιαίτερα τον κ. Άγγελο Βλάχο, τον Ερασιτεχνικό Σταθμό Μουζακίου, την Εφημερίδα Φωνή των Τρικάλων, Έρευνα των Τρικάλων, Πρωινό Λόγο Τρικάλων, Ενημέρωση Τρικάλων, τον Νέων Αγώνα Καρδίτσας, τον Πρωϊνό Τύπο Καρδίτσας και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση της εκδήλωσης
Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας που εργάζεται για τη διατήρηση της παράδοσης, και αποτελείται από τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Α. Κίσσα Αντιπρόεδρο κ. Θεοδόσιο Θανασιά , επίτιμο Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Γραββάνη, ταμία κ. Γεώργιο Παλαμά, Αν. Γραμματέα κ. Δήμου – Κίσσα και τα μέλη κ. Γεώργιο Β. Κίσσα και κ. Χρήστο Ε. Κίσσα.
Η επόμενη εκδήλωση μας θα είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου